BAGAIMANA CARA UNTUK MEMBEBASKAN DIRI DARI PROGRAM AKPK

By: loanexpress0 comments

(BAGAIMANA CARANYA UNTUK MEMBEBASKAN DIRI DARI SENARAI PROGRAM AKPK)

– bila sebut tentang AKPK, saya pasti ramai yang tahu tentang kebaikan dalam program AKPK.

– kebiasaannya orang yang mendaftarkan diri dalam program AKPK, adalah orang yang menghadapi masalah komitment hutang yang terlalu tinggi,dan sentiasa memiliki masalah KEWANGAN yang NEGATIF.

-SEBAGAI CONTOH-, seseorang memiliki gaji bulanan RM10K, tapi dalam masa yang sama memiliki bayaran bulanan hutang yang sama jumlah dengan gaji BULANANNYA.

– apabila seseorang mendaftarkan diri dalam program AKPK, komitment bulanannya boleh dikurangkan sebanyak (50%),bergantung atas budi bicara dengan pihak AKPK,supaya mereka akan memiliki lebihan duit simpanan untuk setiap bulan.

– tapi selama meraka masih AKTIF dalam program AKPK, adalah sama sekali mereka tidak dibenarkan untuk membuat pinjaman BANK yang terbaru, kerana pihak BANK, merasakan mereka masih lagi gagal dalam pengurusan KEWANGAN.

– kerana saya pasti bagi mereka yang telah lama, dalam program AKPK, pasti telah memiliki hasrat untuk membuat pinjaman yang terbaru, seperti RUMAH-KERETA DAN SEBAGAINYA.

– bagaimana kalau saya memberikan mereka peluang untuk bebaskan diri dari senarai AKPK, dan mendapatkan kembali kepercayaan dari pihak BANK, untuk membuat pinjaman yang terbaru, seperti RUMAH-KERETA DAN SEBAGAINYA.

– masalah kewangan adalah sama seperti masalah (KANSER) dia bergantung pada tahap KRONIK, ada yang masih lagi kita boleh selamatkan, ada yang memang tidak dapat untuk diselamatkan lagi.

(SEMUA KEADAAN ADALAH BERGANTUNG)
(PADA TERMA & SYARAT)

– UNTUK MAKLUMAT LANJUT BOLEH LAYARI LAMAN WEBSITE KAMI DAN DAFTARKAN DIRI ANDA DALAM BORANG YANG KAMI TELAH SEDIAKAN.

– PIHAK TEAM KAMI AKAN MEMBUAT ANALISIS TENTANG MASALAH YANG MEREKA HADAPI,DAN MENCARI JALAN YANG TERBAIK BAGI PENYELESAIANNYA.↘️↘️↘️

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
012-6755700 – PN.AIN

Related post

Leave A Comment